Halley sevmeyen var mıdır acaba? Ya da çikolata? Sanmam. Peki ya ikisi bir araya gelirse ;) O zaman malzemeler;
10 adet halley
2 poşet ( 1 paket ) kremşanti
3,5 su bardağı süt
1 paket çikolata sosu ( ben bitter kullandım )
Hindistan cevizi
Yapılışı;
Kremşantiyi 1,5 su bardağı sütle çırpıyoruz. Halleyleri 9' ar parçaya kesiyoruz. Kremşanti, hindistancevizi ve halleyi iyice karıştırıyoruz. Folyoyla kaplanmış kalıba boşaltıp buzdolabında 2 saat dinlendiriyoruz. 1 paket çikolata sosunu 2 su bardağı sütle pişirip, ara ara karıştırarak soğutuyoruz. Buzdolabından çıkarttığımız halleyli pastamızı ters çevirip, üzerine bolca sos döküyoruz.
Afiyet olsun... ( habiş )
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
GÜZEL YORUMUNUZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)