17 Şubat 2012 Cuma

HALLEYLİ PASTA

Halley sevmeyen var mıdır acaba? Ya da çikolata? Sanmam. Peki ya ikisi bir araya gelirse ;) O zaman malzemeler;


10 adet halley
2 poşet ( 1 paket ) kremşanti
3,5 su bardağı süt
1 paket çikolata sosu ( ben bitter kullandım )
Hindistan cevizi


Yapılışı;


Kremşantiyi 1,5  su bardağı sütle çırpıyoruz. Halleyleri 9' ar parçaya kesiyoruz. Kremşanti, hindistancevizi ve halleyi iyice karıştırıyoruz. Folyoyla kaplanmış kalıba boşaltıp buzdolabında 2 saat dinlendiriyoruz. 1 paket çikolata sosunu 2 su bardağı sütle pişirip, ara ara karıştırarak soğutuyoruz. Buzdolabından çıkarttığımız halleyli pastamızı ters çevirip, üzerine bolca sos döküyoruz.


Afiyet olsun... ( habiş )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

GÜZEL YORUMUNUZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)