13 Mart 2013 Çarşamba

PEMBE BEBEK BATTANİYESİ, ÖRGÜ YASTIKLAR VE BİR KÜÇÜK HIRKA

Günaydın güzel arkadaşlarım, günaydın Melikeeem...

Bu battaniyemi daha önce paylaşmıştım, araya örgü bereler filan girince bitmesi uzun sürdü.  Ve işte karşınızda battaniyem tatata taaa :)))




Tabi battaniye bitince ne yapsam ne yapsam diye düşünürken Nakonun kendinden simli yünlerini gördüm. Işıl ışıl pek hoşuma gitti hırka başladım kendime.  



Bitince umarım aşağıdaki hırkaya benzeyecek :)))


Bu arada benim dünyalar tatlısı, melek annemde benim aşkım yeğenlerime aşağıda fotoğrafını gördüğünüz yastık mı desem oyuncak mı desem onu örmeye başladı bitince blogta yerini alacaklar :))


Şimdilik benden haberler bu kadar. Çok çok mutlu olacağınız, bereketli hayırlı bir gün olsun...

Sevgiler

8 yorum:

  1. Ellerinize sağlık. Çok güzel olmuş battaniyeniz. Ben yemek bloguna başlamadan önce alıpta örmeye başlamadığım yünlerimi hatırlattın. Benimde yarım bıraktığım örgüler var. En kısa zamanda toparlanıp yapmaya başlamalı. Hırkanın modeli çok güzelmiş. Bu kadar hamarat arkadaşım bundan güzelini yapar eminim.. İzmirdenlezzetlerden sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. Battaniyeye bayildim elleriniz dert gormesin. Hirkaya zaten laf bulamadim valla. Yastiklarda aklim kaldi. Marifetinize hayran oldum. Sevgiler :))

    YanıtlaSil
  3. Habibeeemmmmmmmmmm en kısa zamanda banada öğreteceksiniz bunlarıııı olmuyoo böyle yaaaaa lütfennn amaaa :) ben yaptıklarımı paylaşmıyom mu aşkolsun habişş şimdilik o yastık mı oyuncakmı onlara göz dikmiyorum ama battaniyeyi hemen öğrenmeliyim cumartesi gidip alıyoz ip neyin ona göre :)

    YanıtlaSil
  4. hırkanın bitmiş halini çok merak ediyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ellerine sağlık canım...
      çok ciici olmuşlar...

      Sil
  5. MERHABA; BEN DE BLOĞUMA BEKLERİM = http://patronumm.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  6. merhaba, blogunu takibe aldım, hırka şimdiden gözümün önünde canlandı :) hazır gibi olcak ya , inanamadım :) neler çıkmış, benmde bir moda blogum var beklerim sizi:)
    http://benlimoda.blogspot.com/

    YanıtlaSil

GÜZEL YORUMUNUZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)