30 Eylül 2012 Pazar

friendship bileklikler

Bu not Habiş tarafından yazılmıştır.
Merhaba sevgili arkadaşlar, merhaba Melikem :) Pazar gününüz güzel geçiyordur umarım. Efendim Melikem pastaydı, börekti uğraşırken ben bu bilekliklere merak sardım. Hem çok basit, hem çok şık bu bilekliklerden önce almak istedim. Ancak fiyatlar bana bir hayli yüksek geldi. Bir gün öğle arasında işten kaçıp malzemelerini aldım. yani 10 dakikada 1 tane yapılabilen bir şeyin 20-25 TL den satılması çok şaşırtıcı. Eğer biraz el beceriniz varsa ve sizde benim gibi bu tarz takılardan hoşlanıyorsanız buyurun efendim :) Bu arada bizim yaşadığımız yerde takı malzemesi satan bir yer yok maalesef. Sadece küçük bir dükkanda buldum. Fiyatlar ise, taşlı zincirin metresi 3,5 TL, renkli iplerin ise 5 metresi sanırım 50 kuruştu. Renkli taşlı olanları ojeyle boyadım :)) Hımm bir tavsiye eğer yapmak isterseniz mumlu ip kullanın daha kullanışlı oluyor bence.. Sevgiler...

Fotoğraflar için kusura bakmayın  nasıl denersem deneyim net olmadı maalesef :(

5 yorum:

  1. çook güzel olmuş....normalde ne kadar pahalı gerçekten....sende harika yapmışsın habiş:))) benimde elim yatkındır ama yaparken çabuk sıkılırım:))))) ama değişik değişik yapmak belkide sıkmaz dimi..:)

    YanıtlaSil
  2. çok teşekkür ederim disal :) aslında ben de öyle çabuk sıkılanlardanım evim bir sürü yarım işle dolu :)ama bunlar hem küçük parçalar hemde değişik renkler olunca inan hiç sıkılmıyor insan :)

    YanıtlaSil
  3. canlarım ellerinize sağlık.
    bravo size harikasınız.

    YanıtlaSil
  4. Emeğine sağlık canım..
    Çok güzeller..
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. bileklikler çok güzel.busenenin trendi.ellerine sağlık.

    YanıtlaSil

GÜZEL YORUMUNUZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)